15.05.2008 г., 0:45 ч.

Пролет в душата ми 

  Поезия » Пейзажна
1428 0 17

Полето е като родопски губер,

в небето сякаш люляци цъфтят.

Усещам се по-млада и по-хубава,

и нещо тайно ме зове на път.

 

С тревата избуявам всеки ден

и ручеи в душата ми извират.

А слънцето с усмивка на дете

от сребърни лъчи венец ми свива.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??