Чудесна като пролетен ден,
моето слънце в сърце сияе,
че аз за нея съм роден
и за нея сал душа мечтае.
Топят се сякаш ледовете,
че е тъй прекрасна тя,
спират от север ветровете
и в градина цъфтят цветя.
© Георги Todos los derechos reservados