11.01.2020 г., 23:31 ч.

Пролетен ден 

  Поезия » Любовна
391 0 0

Чудесна като пролетен ден,

моето слънце в сърце сияе,

че аз за нея съм роден

и за нея сал душа мечтае.

 

Топят се сякаш ледовете,

че е тъй прекрасна тя,

спират от север ветровете

и в градина цъфтят цветя.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??