Jan 11, 2020, 11:31 PM

Пролетен ден 

  Poetry » Love
396 0 0

Чудесна като пролетен ден,

моето слънце в сърце сияе,

че аз за нея съм роден

и за нея сал душа мечтае.

 

Топят се сякаш ледовете,

че е тъй прекрасна тя,

спират от север ветровете

и в градина цъфтят цветя.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??