31 may 2013, 10:41

Пролетен семеен диалог 

  Poesía » De humor
565 0 3

ТЯ: „Вън пролет е. Сърцето ми трепти.

Как искам да се любим до забрава.”

ТОЙ: „О,скъпа, вчера парното платих.

От шока е навярно... не ми става...”

 

ТЯ: „Навън ни мами весел месец май

и слънцето в очите щедро свети.”

ТОЙ: „Любима, чуй, заплатата ми май

ще стигне някъде докъм девети.”

 

ТЯ: „Да тръгнем из полето в утринта

и нежно, нежно ти да ме прегръщаш.”

ТОЙ: „От банката получих две писма,

че трябва спешно кредита да връщам.”

 

ТЯ: „Със безразличие направо  ме срази...

Напускам те! Без щастие не мога!”

ТОЙ: „Я стига ма, недей ми се глези,

а бързо слагай тенджерата с боба!”

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??