10 abr 2024, 22:29

Пролетен трепет 

  Poesía » Otra
83 0 2

Пролет. Слънце  и цветя,
цъфналите вишни…
И кристална синева,
друго е излишно.

 

Слънчев лъч прониква в мен,
стопля ми душата.
От зори задъхан ден
кичи се с цветята.

 

И захвърлям самотата…
Тръгвам  към гората.
Радвам се на пролетта,
гали ме тревата.

 

По пътечка вървя
стъпвам бавно – нека
да боли от красота
и ми става леко.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??