26 mar 2017, 14:33

Пролетна идилия 

  Poesía » De amor, Verso libre
627 1 3

Стоя на дивана и

наблюдавам пролетната идилия..,

а именно ти!

Димът от цигара се носи

толкова леко във въздуха.

А лъчите на слънцето

влизат в стаята

и те огряват точно толкова,

колкото е нужно,

за да подчертаят красивите ти черти

и перфектната ти форма.

Мисля, че мога да го кажа:

"И в мен е вече Пролет!"

© Мария Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??