26.03.2017 г., 14:33 ч.

Пролетна идилия 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
626 1 3

Стоя на дивана и

наблюдавам пролетната идилия..,

а именно ти!

Димът от цигара се носи

толкова леко във въздуха.

А лъчите на слънцето

влизат в стаята

и те огряват точно толкова,

колкото е нужно,

за да подчертаят красивите ти черти

и перфектната ти форма.

Мисля, че мога да го кажа:

"И в мен е вече Пролет!"

© Мария Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??