плетенички
бяло-червени усмивки
с обич дарени
* * *
бели къделки
по лазурен небосвод
безкраен парад
* * *
минзухаренови
оранжеви слънчица
пролетен полъх
* * *
срамежливка
теменужена кокетка
в нова рокля
* * *
камък по камък
вградена девойчица
извор от сълзи
© Камелия Тодорова Todos los derechos reservados