4.03.2008 г., 15:25 ч.

пролетни 

  Поезия » Друга
982 0 2

плетенички

бяло-червени усмивки

с обич дарени

* * *

бели къделки

по лазурен небосвод

безкраен парад

 * * *

минзухаренови

оранжеви слънчица

пролетен полъх

* * *

срамежливка

теменужена кокетка

в нова рокля

* * *

камък по камък

вградена девойчица

извор от сълзи

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??