8 mar 2020, 21:50

Пролетно 

  Poesía » Del paisaje
527 0 0

Пролетно

 

Великденчета разцъфтяха,
мъничета в трева.
Сини кат небето...
блестят на светлина .

 

Мартенички пак се вързват,
че баба Марта е дошла.
Да носи здраве и късмети
и слънце в сърца...

 

Отново пролет идва
с ухайна пъстрота...
Ще зеленеят клонки
и цъфтят цветя...

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??