8 мар. 2020 г., 21:50

Пролетно 

  Поэзия » Пейзажная
525 0 0

Пролетно

 

Великденчета разцъфтяха,
мъничета в трева.
Сини кат небето...
блестят на светлина .

 

Мартенички пак се вързват,
че баба Марта е дошла.
Да носи здраве и късмети
и слънце в сърца...

 

Отново пролет идва
с ухайна пъстрота...
Ще зеленеят клонки
и цъфтят цветя...

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??