22 mar 2011, 9:54

Пролетно 

  Poesía » De amor
461 0 1

ПРОЛЕТНО

Усети ли ме в светлината, 
проникнала през кожата на времето,
достигнала до теб с любов позната
и  дала лекота да смачкаш бремето?
Позна  ли ме в Луната нежна,
към теб протегнала ръка?
Видя ли белотата снежна
на женската ми бисерната снага?
И в песента на птици чу ли  ми гласа?
За теб съм тук – дойдох със Пролетта!

© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??