21 mar 2015, 8:24

Пролетно 

  Poesía » De amor
415 0 1

Пролетно

 

Зимната вечер догаря,

стихва повеят студен,

мигли вълшебни разтваря

Първият пролетен ден!

 

И като ручей кристален

идва при нас радостта!

И като огън разпален

идва при нас Любовта!

© Радко Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??