21.03.2015 г., 8:24 ч.

Пролетно 

  Поезия » Любовна
407 0 1

Пролетно

 

Зимната вечер догаря,

стихва повеят студен,

мигли вълшебни разтваря

Първият пролетен ден!

 

И като ручей кристален

идва при нас радостта!

И като огън разпален

идва при нас Любовта!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??