7 may 2013, 22:39

Пролетно 

  Poesía » De amor
473 0 1

Пролет, стича се зеленото

по хълбока на деня

и със тебе споделено то

носи радост, светлина.

 

Мисли, треви избуяли

между пръстите избухват.

Пролетни са ветрове повяли

и е сънно, и е хубаво.

 

Ти ли смени сезоните?

Кукувица ли закука?

Търся пъпки между клоните

дето с тебе бяхме тука.

 

Носиш ми небе и пролет,

обич - огнена магия.

С теб готова съм за полет,

моя светла орисия.

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??