16 abr 2024, 9:04

Пролетно зелено 

  Poesía
124 1 5

Пролетно зелено

в мислите се плисва,

в пролет съм родена,

искам, в нея искам,

 

всеки ден празнувам –

нежен и изящен,

пролет как жадувам,

Бог ми я изпраща.

 

 

 

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??