16.04.2024 г., 9:04 ч.

Пролетно зелено 

  Поезия
126 1 5

Пролетно зелено

в мислите се плисва,

в пролет съм родена,

искам, в нея искам,

 

всеки ден празнувам –

нежен и изящен,

пролет как жадувам,

Бог ми я изпраща.

 

 

 

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??