31 mar 2016, 17:36

Пролетта-любов 

  Poesía » De amor
317 0 0

О, моя светла пролет,

ти си като на майката любовта.

Кацни при мен след полет,

покажи ми що е нежността.

 

И когато си далек дори,

аз усещам трепета твой.

И преди да греят светлите зори,

ти сияеш сред звезди безброй.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??