Mar 31, 2016, 5:36 PM

Пролетта-любов 

  Poetry » Love
270 0 0

О, моя светла пролет,

ти си като на майката любовта.

Кацни при мен след полет,

покажи ми що е нежността.

 

И когато си далек дори,

аз усещам трепета твой.

И преди да греят светлите зори,

ти сияеш сред звезди безброй.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??