31.03.2016 г., 17:36 ч.

Пролетта-любов 

  Поезия » Любовна
314 0 0

О, моя светла пролет,

ти си като на майката любовта.

Кацни при мен след полет,

покажи ми що е нежността.

 

И когато си далек дори,

аз усещам трепета твой.

И преди да греят светлите зори,

ти сияеш сред звезди безброй.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??