21 sept 2011, 13:38

Променена 

  Poesía » De amor
513 0 1

Всяка обич сърцето ми разбива,
всеки до мен това сякаш цели.
Но вече ми омръзна да се раздавам
и да оставам с разбити мечти.

От днес нататък ще бъда студена -
едновременно мила и много далечна.
Пред себе си аз стена ще издигна,
но ще продължа да бъда човечна.

Света си отново ще съградя
от фалшиви усмивки и слънчеви лъчи.
Но ще бъде затворен за всичко и всички,
ще бъде затворен за хорски лъжи.

От ничии думи не ще се аз трогна,
за никого няма да лея сълзи.
Никого близо няма да допускам,
сама ще си зная какво ме боли.

И някак без чувства ще оцелея.
Ще бъда егоист, ще бъда сама!
На никого никога, никога вече
няма да подаря любовта!

© Любка Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех,мила...това чувство на промяна всеки е искал да го постигне, но е невъзможно.Без любов, и в самота е наказание.Бъди щастлива!
Propuestas
: ??:??