30 mar 2006, 17:17

ПРОМЯНА 

  Poesía
707 0 4
ПРОМЯНА


Завий ,когато ти омръзне
да ходиш по утъпкания път,
сгази поникналото тръне
намерило търпение за съд.

На кошче за боклук приличаш
замлъкнала пред злъчните уста,
и мнение на всекиго обличаш
къде живееш и кога?

Да гръмне ли,да светне ли очакваш
абсурден случай да се появи,
безмълвна спри да се оплакваш
достойнството си свое възроди.

На глас кажи ,когато заболи те
емоциите бяха в дефицит,
сегашно време –време на борците
бъди веднъж за други динамит.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??