- Добър ден! - си казвам.
- Добър да бъде! - за ответ.
Щастлива съм сега, и завинаги ще е така.
Единствена причина - това е любовта.
Стига толкова сълзи, проляти не веднъж.
От днес животът е красив.
И мисли мрачни нямат място в мен.
Тъжната, изтъркана душа си отлетя
и сега на нейно място застана само красота
и щастие, обсипващо ме цяла.
Дано да бъде винаги така,
не бих понесла повече тъга.
© Мария Янкова Todos los derechos reservados
Поздрав!