22 ene 2019, 23:31

Пропуски 

  Poesía » De amor, Verso libre
666 0 3

Не ме е страх
от твоята
черна страна,

дълго оцветявах
моята
в бяло,

а ти се влюби
точно там,
където
бях пропуснала.


7/2017

© Suzana Yordanova Todos los derechos reservados

Силно почувствано и излято на един дъх. :)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??