22.01.2019 г., 23:31 ч.

Пропуски 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
663 0 3

Не ме е страх
от твоята
черна страна,

дълго оцветявах
моята
в бяло,

а ти се влюби
точно там,
където
бях пропуснала.


7/2017

© Suzana Yordanova Всички права запазени

Силно почувствано и излято на един дъх. :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??