16 dic 2008, 0:34

Пророчества за невярващи 

  Poesía » De amor
606 0 5

http://www.youtube.com/watch?v=bzr1qfUIdrk




Чия илюзия, неизричана, 
привидя ми се във теб?
Полужива, полусъбличана,
с полужитейски мироглед.

Сравнение иконостасово
за нехристиянските ми очи,
води ме през ариите си басови
или еретично ми мълчи.

Самодивско, предвлюбващо усещане
или за потоп знамение?
Във Ада ли ме водиш, че горещо е?
Защо тъй силно те усещам, още преди да си влязъл в мене?

15.12.2008г.
гр. Пловдив



Тази песен е вълшебна, вдъхнови ме за три стихотворения, съвсем не в мой стил, като изключим може би това.

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??