Dec 16, 2008, 12:34 AM

Пророчества за невярващи 

  Poetry » Love
573 0 5

http://www.youtube.com/watch?v=bzr1qfUIdrk




Чия илюзия, неизричана, 
привидя ми се във теб?
Полужива, полусъбличана,
с полужитейски мироглед.

Сравнение иконостасово
за нехристиянските ми очи,
води ме през ариите си басови
или еретично ми мълчи.

Самодивско, предвлюбващо усещане
или за потоп знамение?
Във Ада ли ме водиш, че горещо е?
Защо тъй силно те усещам, още преди да си влязъл в мене?

15.12.2008г.
гр. Пловдив



Тази песен е вълшебна, вдъхнови ме за три стихотворения, съвсем не в мой стил, като изключим може би това.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??