Посрещнете сърцето на бедняка!
Той от дълго време тихо страда.
И търси топъл дом с лирична стряха...
Далеч от шумна и вяла естрада!
Приемете романтичните му нужди.
Готов е душа,сърце и друго да дава...
"И нищо човешко не му е чуждо!"
Какво ли още?Само обич му остава!
Светът мълчи.Нима той над бедняка
ще се смили:миг радост да получи
от ласкав поглед? Мечтите му изтляха
в очакване...Дариха го с усмивка а ла"Гучи"!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Приеми моите сърдечни прегръдки!