8 ene 2014, 22:29

Прошепнати мечти 

  Poesía » De amor
1046 0 3

А как ми се иска да продават надежда

за моето малко сърце,

в друг свят да премина с различни одежди 

със замечтано и щастливо лице... 

 

С усмивки безброй и поглед небрежен 

да забравя мъки, тъги...

В свят влюбен, вълшебен 

под красиви и цветни дъги... 

 

Много ли искам, кажи?

Само малко любов и надежда, 

мечтите прошепнах 

и то взе да вали...

 

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??