26 ago 2009, 23:13

Прошепнато... 

  Poesía » Otra
833 0 10




Капчуци отекват надлъж.
Колко хубаво е, когато вали.
Дълго пее летният дъжд,
окъпал мен, оставил следи.

Капчуци отекват надлъж.
Звънка песен пак се чува.
До късно стоиме, а тихият дъжд
прошепва, че лятото с нас
                                      се сбогува.









© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??