26 авг. 2009 г., 23:13

Прошепнато... 

  Поэзия » Другая
840 0 10




Капчуци отекват надлъж.
Колко хубаво е, когато вали.
Дълго пее летният дъжд,
окъпал мен, оставил следи.

Капчуци отекват надлъж.
Звънка песен пак се чува.
До късно стоиме, а тихият дъжд
прошепва, че лятото с нас
                                      се сбогува.









© Любослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??