26.08.2009 г., 23:13 ч.

Прошепнато... 

  Поезия » Друга
893 0 10




Капчуци отекват надлъж.
Колко хубаво е, когато вали.
Дълго пее летният дъжд,
окъпал мен, оставил следи.

Капчуци отекват надлъж.
Звънка песен пак се чува.
До късно стоиме, а тихият дъжд
прошепва, че лятото с нас
                                      се сбогува.









© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??