13 may 2012, 21:17

Прошка 

  Poesía
648 0 7

ПРОШКА

 

Никой тук не е перфектен,

никой тук - във този свят,

всеки бил е некоректен

в този крехък кръговрат!

 

Всеки грешки е направил,

бил е млад или пък стар.

Някой сам ги е поправил,

други - с помощ от другар!

 

Ала всеки заслужава

прошка от добър човек

и така ще ни огрява

нов живот - добър и лек...

 

Щом Ви кажат "Извинете!"

с искрено, добро сърце,

Вий веднага приемете

и подайте му ръце!

 

Ако не, във този миг

се сетете за това,

че и Вие с жалък вик

сте желали просто "Да!"

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??