15 ene 2006, 21:06

Прошка 

  Poesía
913 0 1
Защо избрах си точно тебе?
До кога ще бъдем все така?
Как от мен се скриваш, либе?
Къде изчезна мойта мъка?
 
Пак със тебе сме си близки,
на мъката обръщам гръб,
от хилядите връзки,
изчезна мойта скръб.

Любовно слънчице изгря над нас,
и облачета няма, чисто е небето.
Пръскайки лъчи усеща наща страст,
както майката - детето.

Върна се във моя дом,
сърцето вече не скърби,
аз седя пред теб на кон,
чакайки да чуя "Не се сърди, ПРОСТИ"!

© Иван Кирчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно е! За мен е истинско удоволствие да чета твоите стихове! Надявам се, че ще продължиш да ни радваш и за напред! Браво!!!
Propuestas
: ??:??