Прощавай, сълзице,
душицо ти бяла...
Прощавай затуй,
че скрих се от теб...!
Защото не исках
да видиш...
че и аз съм човек!
Не исках да знаят,
че мога и аз...
да роня сълзи.
Че плача и аз...
за всичко което
става край нас!
Прощавай, сълзице!!!
Че крия се аз...
Но казват, мъжете
не плачат на глас.
Те крият сълзите
зад маски без грим.
Но с гримаси лъжовни,
зад лъскави фрази...
че ние сме много корави.
Но всъщност сме хора!?
С души и сърца!
И също тъгуваме
и с болката страдаме!!!
Затуй аз те моля,
прощавай че...
СКРИХ се от теб...!
© Ангел Todos los derechos reservados