17 июн. 2014 г., 22:33

Прощавай 

  Поэзия » Философская
382 0 4

Прощавай, сълзице,

душицо ти бяла...

Прощавай затуй,

че скрих се от теб...!

Защото не исках

да видиш...

че и аз съм човек!

Не исках да знаят,

че мога и аз...

да роня сълзи.

Че плача и аз...

за всичко което

става край нас!

Прощавай, сълзице!!!

Че крия се аз...

Но казват, мъжете 

не плачат на глас.

Те крият сълзите

зад маски без грим.

Но с гримаси лъжовни,

зад лъскави фрази...

че ние сме много корави.

Но всъщност сме хора!?

С души и сърца!

И също тъгуваме

и с  болката страдаме!!!

Затуй аз те моля,

прощавай че...

СКРИХ се от теб...!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??