31 ene 2024, 9:54

Просто Любов 

  Poesía » Filosófica
115 1 1

 

     Просто любов

 

 

                 Как не обичам стиховете за любов,

     те някакси звучат фалшиво.

           тя, любовта не иска многослов,

       тя тиха е и всичко е на живо.

 

                 В началото е буря, страст, жарава,

        изгаряща младежките души,

    а после дяволска наслада,

         балада нежна, думи и мечти.

 

          Деца, кариера, пътища, пари,

                   раздяла тежка с бившите другари,

                    житейска мъдрост, болести дори,  

                                       преминахме ги, нека да ни пари.                      

 

                      Накрая просто двама сме и ...стига,

                     към залеза ще тръгнеме без страх,

                 Съдбата значи тъй го е решила,

      та туй любов е, а не грях.

© Христо Паничаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Накрая просто двама сме и ...стига,
    към залеза ще тръгнеме без страх,"

    Колко хубаво си разказал пътят на любовта... Много добър финал! Поздрав!
Propuestas
: ??:??