12 mar 2020, 23:03

Просто мълчи 

  Poesía » De amor
1015 0 5

Просто мълчи
/Свидна/


Когато потънеш в очи,
които те пият без свян,
когато нощта се смълчи,
прегърнала спомен и блян...

Когато заспали мечти,
отново по теб завалят
и грейнат блестящи звезди
по мокрия тъмен паваж...

Когато две длани по теб
безсилие ронят със пръсти
и целия свят събереш
в душата си без да се пръсне...

Тогава ти просто мълчи,
сърцето ти нека говори,
огледай се в тези очи,
те Рая за теб ще отворят!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??