30 may 2008, 14:59

Просто... наливай! 

  Poesía
866 0 34
                   Просто... наливай!


                                               "... това е всичко, бармане,
                                                останалото са душите ни..."
                                                                     Ал. Иванов


Сривах се, ставах,
близах рани - по кучешки.
Клех се, че вече няма
да обичам - докато дишам.
Груба бях и нащърбена,
прозаично-лирична...
Вечер често - на хълма -
срещу себе си тичах.
Мога още да ти разказвам,
няма смисъл обаче, разбирам...
Ето такава съм, бармане.
Не ме утешавай. Просто... наливай!

   

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??