18 sept 2012, 12:08  

Просто не ни е писано да се разминем 

  Poesía
958 0 10

Няма да се  разминем,
въпреки огромните опити
да тичам срещуположно

на ритъма на сърцето ти

за да не попаднеш на моето

Няма да се  разминем
пъзелът се разплиташе
Нежност, страст, неразумност,
а ти  редеше липсващите частици.

Няма да се разминем,
луди води сме, буйни,
Вливаме се в един океан от емоции,
не търси бряг
тихите води са дълбоки.

Просто не ни е писано да се разминем.
Писано е, да те обичам
дълго, лютиво, 
понякога облачно
Както се обича  мъж
 Истински...

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??