Sep 18, 2012, 12:08 PM  

Просто не ни е писано да се разминем 

  Poetry
959 0 10

Няма да се  разминем,
въпреки огромните опити
да тичам срещуположно

на ритъма на сърцето ти

за да не попаднеш на моето

Няма да се  разминем
пъзелът се разплиташе
Нежност, страст, неразумност,
а ти  редеше липсващите частици.

Няма да се разминем,
луди води сме, буйни,
Вливаме се в един океан от емоции,
не търси бряг
тихите води са дълбоки.

Просто не ни е писано да се разминем.
Писано е, да те обичам
дълго, лютиво, 
понякога облачно
Както се обича  мъж
 Истински...

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??