Пепелникът беше пълен с фасове
от нощната ни среща
няма лесно да те пусна да си идеш
от нощта ни тъй гореща.
няма да те пусна
Боже.. то тялото ти за любов е
още тъй горещо.
предизвиква ме за нови грешки
няма да те пусна да си идеш
Душата ми нейстово те иска
Остани,
просто остани при мен
с нашата любов ще изкупим
всички сатанински грешки.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados