Feb 7, 2018, 7:30 PM

Просто остани при мен. 

  Poetry » Free verse
726 2 13

Пепелникът беше пълен с фасове

от нощната ни среща

 

няма лесно да те пусна да си идеш

от нощта ни тъй гореща.

 

няма да те пусна

Боже.. то тялото ти за любов е

още тъй горещо.

 

предизвиква ме за нови грешки

 

няма да те пусна да си идеш

Душата ми нейстово те иска

 

Остани,

просто остани при мен

 

с нашата любов ще изкупим

всички сатанински грешки.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??