29 dic 2009, 10:57

Просто сложна работа 

  Poesía » De humor
864 0 15

(закачка)

Господ ли? Не е измама!
(Господи, прости ми!)
Него колкото го няма,
толкова го има.

Вечно питаме: къде е?
Никъде. На мук е!
Но по-добре е да живеем,
все едно е тука.

И с Дядо Мраз, си мисля аз,
въпросите се схождат:
щом спреш да вярваш в Дядо Мраз –
и спира да дохожда.

Виж, за душата – не се смята!
Ясно, че я има!
Но кофтито е, че душата
не може да се снима.

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??