(закачка)
Господ ли? Не е измама!
(Господи, прости ми!)
Него колкото го няма,
толкова го има.
Вечно питаме: къде е?
Никъде. На мук е!
Но по-добре е да живеем,
все едно е тука.
И с Дядо Мраз, си мисля аз,
въпросите се схождат:
щом спреш да вярваш в Дядо Мраз –
и спира да дохожда.
Виж, за душата – не се смята!
Ясно, че я има!
Но кофтито е, че душата
не може да се снима.
© Райчо Русев All rights reserved.
Харесват ми :настроението,естественият начин на писане,ритъма.
И това,че те не са ти самоцел,че отиваш винаги далеч.