25 ago 2011, 13:23

Просто сън 

  Poesía » De amor
770 0 3

Уморих се от мечти,

уморих се от горчиви сълзи.

Уморих се да те диря в мрака,

уморих се да се надявам на съдбата.

 

Сама съм, осъзнах го,

събудих се от този сън, преодолях го.

Знам, че когато отворя аз очи,

ти ще изчезнеш и ще ме боли.

 

Няма смисъл да се надявам

и допълнително да се огoрчавам.

Сън си ти - мираж неземен,

мечта в душата неизменен.

 

И лицето ти красиво

сърцето ми е изпепелило.

Не мога повече да понеса

да си далеч от моята душа.

 

Знам, че няма да те срещна аз сега

и очите ми потъват в тъга.

Колко е лоша действителността,

когато осъзная, че отново съм сама.

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??