25 abr 2023, 0:19

Провал 

  Poesía » De amor
117 0 0

Как успявам нощем да заспя,

Когато знам че нараних те,

И мога ли времето назад да върна,

И отново да те прегърна,

И дали раните си закрепихме,

И спомените изгорихме,

А толкова път бихме,

Останах сам накрая,

А ти намери рая,

И най-вероятно си го заслужавам,

Щом пуснах те да си вървиш,

И сега е без значение дали страдам,

Виновен съм, че любовта във нас убих,

И дълго време от себе си крих,

Че аз наистина в това да те обичам,

Се провалих.

© Петър Атанасов Джизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??