Как успявам нощем да заспя,
Когато знам че нараних те,
И мога ли времето назад да върна,
И отново да те прегърна,
И дали раните си закрепихме,
И спомените изгорихме,
А толкова път бихме,
Останах сам накрая,
А ти намери рая,
И най-вероятно си го заслужавам,
Щом пуснах те да си вървиш,
И сега е без значение дали страдам,
Виновен съм, че любовта във нас убих,
И дълго време от себе си крих,
Че аз наистина в това да те обичам,
Се провалих.
© Петър Атанасов Джизов Всички права запазени