Прозрение
Колко сме различни
в този живот,
всеки според своя
вътрешен комфорт.
Какво ще направиш
е лична борба,
не трябва да чакаш
нечия мечта.
Бъди си съдник,
майка и дете,
и така ще осъзнаеш,
че всичко е менте.
Какво ще кажат
хората за теб,
не чакай, не чувай,
мисли с интелект.
И всичко е просто
поредна борба,
за кокал оглозган,
нелепа тъга.
Повярвай на себе си,
на свойта съдба
и някак, по - ведро,
ще видиш света!
С гърди си ще вдишаш
от новият ден,
ще видиш, ще чувстваш,
че си окрилен!...
© Вал Герх Todos los derechos reservados